Українська співачка Оля Полякова поділилася неприємним досвідом, з яким вона зіткнулася під час подорожі за кордон. У своєму Instagram вона пояснила, що поверталася до України з відпустки та робила пересадку до Польщі. Проте все пройшло не так гладко.

Полякова розповіла, як вона помилково неправильно оцінила час вильоту з Ніцци до Варшави, через що їй довелося купити нові квитки і літаком, і потягом.

Незважаючи на невдачу, їй вдалося встигнути на рейс до Варшави. На жаль, після прибуття вона зіткнулася з іншою проблемою: вона застрягла у пробці через аварію.

Скрін публікації Олі Полякової
Скрін публікації Олі Полякової

«Вчора вранці я мала вилетіти з Ніцци до Варшави, але я сплутала час. Я купую нові квитки на літак, потяг. Таки потрапила на літак, прилетіла до Варшави, і що ви думаєте? Виїхала завчасно і потрапила в затор, бо була аварія», - розповіла вона.

Таксист, намагаючись допомогти їй дістатися до вокзалу вчасно, запропонував їй пересісти в іншу машину, але ситуація набула несподіваного оберту. В іншому таксі вже була українська дівчина і вона відмовилася їхати з Поляковою.

Оля Полякова, фото: youtube.com
Оля Полякова, фото: youtube.com

Полякова висловила своє розчарування, сказавши: «Водійка просить інше таксі мене взяти, а там сидить дівчина-українка і каже - ні. Водійка каже, що це ж ваша співачка Оля Полякова. І ця коза українська не дозволила мені сісти в таксі. Вона встигла, а я дивом потрапила. Ми проїхали той поворот, і я влетіла в потяг. Водійка залишилася на пероні з речами, завтра буде окремо відправляти в Україну. Але українці, які не підтримують одне одного - це ганьба».

Читайте також:

Ксенія Мішина в ультратонкому міні звела з розуму ідеальним тілом: весь Беверлі-Хіллз біля її ніг

61-річна Демі Мур без ліфа викотила голі "ніпеля": ще й зоною бікіні блиснула – Мадонна відпочиває

Під керівництвом мами: дочка Полякової у купальнику похвалилася формами