Оля Полякова вже досить давно знаходиться на небосхилі українського шоу-бізнесу. Тому її діти - дві донечки Маша та Аліса - з дитинства живуть у цьому.

І якщо молодша - Аліса - немагається триматись подалі від камер і популярності, то старша Маша просто насолоджується цим. Не так давно Маша зібрала гурт, з яким виступала на вечірках. Зараз же 19-річна дівчина випустила кліп, де вже була сама, ез гурту і обрала псевдонім Mary poppers.

Оля Полякова та Маша Полякова, фото із соцмереж
Оля Полякова та Маша Полякова, фото із соцмереж

Юна артистка пішла стопами зіркової мами й випустила пісню "Шрами", у якій розповіла про болісну історію кохання й розрив з обранцем. До слова, Маша обрала доволі цікавий музичний жанр і заспівала у рок-стилі. До того ж донька Полякової зняла кліп, де й зіграла головну героїню. Разом з нею у відеороботі постає загадковий юнак.

Дебютна лірична композиція вже назбирала чимало коментарів. Так, юзери підтримали юну виконавицю й залишили свою думку про пісню.

Як виявилося, у ніч після прем’єри 19-річній Маші стало зле. Тому її було госпіталізовано. Так, у своєму фотоблогу донька Полякової показалася з катетером у руці. На щастя, після крапельниць лікарі дозволили виконавиці повернутися додому.

Сториз Маші Полякової
Сториз Маші Полякової

Читайте також:

Молодша донька Олі Полякової заявила про своє вдочеріння: "Чого така набундючена?"

Оля Полякова розповіла, чому обрала на 16 років старшого Буряковского: справа не в грошах.