Вийшли чудові новини для шанувальників відеоігор та фільмів. Warner Bros. Pictures випустила перший трейлер майбутньої екранізації популярної гри Minecraft. Однохвилинний тизер був опублікований на офіційному каналі студії на YouTube, надавши шанувальникам можливість зазирнути у майбутнє.

Кадри з фильму Майнкрафт
Кадри з фильму Майнкрафт

Фільм розповідає про пригоди чотирьох невдах, які таємниче виявляються замкненими в блочному світі Minecraft. Щоб знайти дорогу додому, їм доведеться об'єднати зусилля з дивакуватим персонажем на ім'я Стів і битися з грізними монстрами, щоб урятувати фентезійний світ.

Кадри з фильму Майнкрафт
Кадри з фильму Майнкрафт

До зіркового акторського складу входять Джек Блек, Джейсон Момоа та Емма Майєрс. Цікаво, що Блек також продемонструє свої музичні таланти у фільмі разом із Даніель Брукс. Режисером фільму виступить Джаред Хесс. Фільм має вийти у кінотеатрах у 2025 році, хоча точну дату виходу поки що не підтверджено.

Кадри з фильму Майнкрафт
Кадри з фильму Майнкрафт

В описі трейлера Warner Bros. підкреслили, що це перша в історії екранізація Minecraft, яка заслужила на місце однієї з найпопулярніших відеоігор в історії.

Кадри з фильму Майнкрафт
Кадри з фильму Майнкрафт

Раніше цього року, у квітні, Джейсон Момоа поділився у соціальних мережах, що зйомки фільму Minecraft завершено. Він відзначив цю подію закулісною фотографією за участю основного складу.

Читайте також:

Black Myth: Wukong: яка насправді найочікуваніша Souls-like гра цього року

Тільки тримайтеся в руках: Half-Life 3 уривається, щоб скласти конкуренцію GTA 6, STALKER 2: Heart of Chornobyl та Call of Duty

"Мафія 3" переплюне GTA 6? Легендарна гра Mafia повертається із крутою новинкою