Деякі овочі не слід зберігати разом через те, як вони впливають на свіжість і термін придатності один одного.

Цибуля і картопля: зберігати їх разом не можна. Цибуля може призвести до того, що картопля швидше проросте і зіпсується. Картоплі також потрібне темне, прохолодне місце.

Морква: не слід зберігати поруч із цибулею або картоплею, оскільки з часом вони можуть стати твердими і втратити смак.

Помідори: виділяють етилен - газ, що прискорює процес дозрівання інших овочів.

Овочі. Фото: скріншот YouTube-відео
Овочі. Фото: скріншот YouTube-відео

Тримайте їх подалі від огірків, броколі та зелені, щоб запобігти передчасному псуванню.

Огірки: чутливі до холоду і можуть швидко зіпсуватися, якщо їх помістити поруч із фруктами, що виділяють етилен, такими як помідори або авокадо.

Яблука і груші: виділяють велику кількість етилену, що може негативно вплинути на свіжість овочів, які зберігаються поруч.

Так, знаючи про це, ви можете продовжити термін придатності та зберегти якість своєї продукції.

Читайте также:

Бесплатные продукты для украинцев: как получить

Лучше делать запасы, пока не поздно: основные продукты сильно растут в цене этой осенью

Как избавиться от лишнего веса и целлюлита без тренировок: просто внесите этот продукт в рацион