Євген Кошовий, художній керівник «Вечірнього кварталу», нещодавно відвідав Донбас, де надав підтримку українським військовим, які захищають країну від російської агресії, повідомляє "ТСН".

У супроводі колег зі студії «Квартал 95» та колег-художників Кошовий відвідав прифронтові міста, такі як Ізюм, Слов'янськ, Павлоград, Краматорськ та Покровськ.

Під час свого візиту артисти влаштували імпровізовані концерти для солдатів, запропонувавши їм короткий перепочинок від суворих реалій війни.

Євген Кошовий на Донбасі
Євген Кошовий на Донбасі

Кошовий підкреслив їхню постійну відданість підтримці військових, заявивши: «Ми не зупиняємося підтримувати та допомагати нашим військовим. Продовжуємо їздити до наших хлопців та дівчат в прифронтові міста, щоб підняти їм настрій та бойовий дух. Нещодавно повернулися з Донбасу і продовжуємо допомагати нашим захисникам усім, що їм зараз вкрай необхідно».

Євген Кошовий на Донбасі
Євген Кошовий на Донбасі

Окрім виступів, артисти привезли суттєву благодійну допомогу, у тому числі броньований пікап, квадроцикл та засоби радіоелектронної боротьби для батальйону «Карна» 22-го ОБР «Київська Русь» Національної гвардії України. Серед іншої допомоги були пікапи для 15-ї оперативної бригади Кара-Даг НГУ та 72-ї ОМБр ім. Чорних Запорожців, а також квадроцикл для 59-го ОМБр ім. Якова Гандзюка. Група також передала портативний апарат штучної вентиляції легень медикам 18-ї Слов'янської бригади НГУ.

Читайте також:

Оля Полякова після чуток про зраду "поставила крапку над і": такого ще не бачили

Оля Цибульська змішала із брудом Олега Винника: "Я б такого мужика..."

Колишній Анни Трінчер заявив, що "Україна не вивозить війну" і нишком втік за кордон: Олег Вінник навчив?