Незабаром у США пройдуть вибори і Володимир Зеленський хотів до цього часу провести другий Саміт світу.

Також на цей захід нібито буде запрошено представників Росії, тому деякі експерти та ЗМІ припускають, що Президент України планує спробувати закінчити війну там.

Володимир Зеленський, фото: hyser.com.ua
Володимир Зеленський, фото: hyser.com.ua

У свою чергу Радник глави Офісу президента Сергій Лещенко назвав ключовий пункт плану перемоги України. Про це він повідомив в ефірі інформаційного телемарафону. Лещенко прокоментував питання щодо плану перемоги України у війні, який президент Володимир Зеленський представить у ході свого візиту до Вашингтона. За його словами, ключовий елемент української перемоги – це дозвіл партнерів завдавати далекобійних ударів по Росії.

При цьому радник голови ВП наголосив, що такий дозвіл, який має надати президент США Джо Байден, буде обговорюватись на Генасамблеї ООН наступного тижня.

Джо Байден у Києві, фото: youtube.com
Джо Байден у Києві, фото: youtube.com

Лещенко також зазначив, що без отримання Україною такого дозволу реалізація "плану перемоги" Зеленського буде неможлива. Крім того, він нагадав, що президент озвучив свій план у війні "досить прозоро мовою натяків" на конференції Ялтинської європейської стратегії. Зеленський тоді сказав, що план перемоги залежить від Байдену. За словами радника голови ОП, це має бути план, який дає Україні нові можливості.

"А нові можливості - значить бити по аеродромах, військових базах, сховищах, де зберігаються ті ракети, звідки злітають літаки, які потім бомбардують українську землю, знищують українські міста, вбивають українських цивільних" , - зазначив він.

Ракетний удар, фото: youtube.com
Ракетний удар, фото: youtube.com

Читайте також:

Дональд Трамп розповів, як закінчить війну в Україні і коли: через 53 дні все зміниться .

Путін відчуває свої останні дні: вже терміново відправив Шойгу в "пекельну поїздку" .

Паніка в Кремлі : Путін вже чекає потужних ударів по Росії і проклинає НАТО.