Захисник із Чернівців Пилип Стахов трагічно загинув, борючись за Україну. Він був членом буковинського загону «Альбін», що входить до 12-ї бригади спеціального призначення «Азов».

Чернівецька обласна рада опублікувала сумну новину на своїй сторінці у Facebook, висловивши співчуття та віддавши шану його хоробрості.

Пилип Стахов
Пилип Стахов

Пилип Стахов захищав Україну від початку повномасштабного вторгнення Росії, борючись у Київській, Харківській та Донецькій областях. У нього залишилися дружина і маленький син, а після нього скорботна сім'я та громада. Його жертва — гірке нагадування про тяжкі втрати війни, і його пам'ятатимуть, як Героя.

Пилип Стахов
Пилип Стахов

«На щиті... Захищаючи Україну від російських окупантів, загинув чернівецький громадський діяч Пилип Стахов. З позивним «Філ» був військовослужбовцем буковинського загону «Албін», що входить до 12-ї бригади спеціального призначення «Азов». З початком повномасштабного вторгнення РФ Пилип Стахов став на захист нашої Батьківщини. Брав участь у боях на Київщині, під Ізюмом, воював у найгарячіших точках Донбасу. Під час харківського контрнаступу «Філ» зі своїм загоном звільнив під Ізюмом село Велика Комишуваха. У Пилипа залишилися дружина та маленький син. Вічна пам'ять і слава захиснику... Щирі співчуття родині...», - йдеться в повідомленні.

Скрін публікації
Скрін публікації

Читайте також:

Порядку денний від ТЦК до "Резерву+" не приходитимуть: тепер до мобілізації включається "Укрпошта"

Катастрофи в Європі – тільки початок: погода божеволіє, забираючи життя і знищуючи все на шляху