Вже багато місяців Володимир Зеленський розповідає, що готується план Перемоги України, який буде представлений союзникам.

Звісно, ​​план уже готовий, і зараз наші партнери його розглядають. вони розглядають. а українці не знають, що там загалом. Але, як виявилося, незабаром і ми матимемо можливість ознайомитися з цим планом.

Перемога України, фото: youtube.com
Перемога України, фото: youtube.com

Про це він повідомив в ефірі національного телемарафону у суботу, 12 жовтня.

"Про ширшу презентацію для України, я думаю, що це питання днів. Тому що важливо розуміти, на якому етапі війни що робимо" , - зазначив він.

Подоляк зазначив, що основні акценти плану вже зрозумілі, але "математичні додатки" до пунктів цього плану будуть відомі лише людям, які ухвалюють рішення у країнах-партнерах, оскільки від них залежить реалізація цього плану. Тим не менш, глава держави все ж таки представить цей план народу.

Михайло Подоляк. Фото: YouTube
Михайло Подоляк. Фото: YouTube

Подоляк припустив, що президент Зеленський проведе таку презентацію найближчими днями, додавши деталі, які чітко говоритимуть про те, що це за програма примусу, чому вона важлива і чому вона йде паралельно з "Формулою світу".

У свою чергу радник керівника Офісу президента Сергій Лещенко у своєму Telegram-каналі повідомив, що Президент України Володимир Зеленський планує виступити у Верховній Раді 16 жовтня. За його словами, єдиною причиною цього виступу є публічне подання плану перемоги.

Повідомлення Лещенка
Повідомлення Лещенка

Сам Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні від 14 жовтня 2024 року також сказав, що План Перемоги буде представлений у середу з урахуванням реакції партнерів.

Читайте також:

Володимир Зеленський розповів , чи видавлюють росіяни ЗСУ з Курської області: "Від нашої стійкості все залежить".

Другий Саміт світу не гарантує: українцям розповіли про участь Росії та кінець війни .