Напевно, вже не раз чули про те, що Зеленський планує досягти миру у війні з росією в 2025 році. Однак незрозуміло, як це буде здійснено.

Тим більше, що росіяни на чолі з володимиром путіним не хочуть миру в Україні. Наразі закордонні експерти розповіли про те, що наша країна може втратити мільйони людей, поки намагається досягти миру. Про це повідомляє ветеран армії США та письменник Адріан Боненбергер у авторській статті The Hill.

Війна в Україні, фото: youtube.com
Війна в Україні, фото: youtube.com

Україна хоче миру на українських умовах – росія повертається до Росії, а не залишається в Україні. А ті, хто безпосередньо не бере участі у війні, належать до однієї із двох груп — проросійського табору чи проукраїнського табору, зазначив автор.

"Нав'язування російського світу Україні через дипломатію призвело б до двох основних наслідків. По-перше, приблизно 4 мільйони українських біженців, які зараз перебувають у Європі та США, залишилися б там, замість того, щоб повернутися додому в країну, яка, як вони знають, не захищена від російського вторгнення. По-друге, почався б масовий відтік українців. Організацій та державних службовців, які працювали на незалежну та вільну Україну, є ймовірність, що виїхало б набагато більше людей. на умовах Росії призвів би до того, що близько 8-12 мільйонів (а можливо і більше) українців залишилися б у Європі чи США або втекли б без надії на повернення", - зазначає він.

Українські біженці у Німеччині, фото: youtube.com
Українські біженці у Німеччині, фото: youtube.com

Боненбергер звернув увагу, що демократичний тандем віце-президента Камали Харріс та губернатора Тіма Волза не оголосив життєздатний план підтримки України в її оборонній війні, щоб витіснити Росію з української території та добиватися справедливості за російське вторгнення.

"...Ті, хто стверджує, що хоче миру на умовах Росії, повинні представити деталі того, як це насправді працюватиме в реальності - щось більше, ніж порожні слова. Для решти з нас приблизно 70 відсотків американців, які бажають миру України на умовах України, було б добре почути, як Харріс та Уолз мають намір досягти цього" , - наголосив він.

Читайте також:

Дональд Трамп визнав, що має добрі стосунки з путіним і назвав свій план щодо війни Зеленському: "Вирішимо швидко".

Наступний після Вугледар: які міста під загрозою окупації через росіян тепер.