Українська співачка Тіна Кароль оголосила про нову еру у своїй творчій подорожі з випуском своєї останньої пісні «Відчиняю».

Цей трек є провідним синглом із її майбутнього альбому під назвою «Лірика», до якого увійдуть вісім пісень, реліз якого заплановано на 19 вересня. «Відчиняю» вже робить фурор, сигналізуючи про нову творчу фазу для улюбленої виконавиці.

Тіна Кароль у новому кліпі
Тіна Кароль у новому кліпі

Музичний кліп демонструє Тіну в разючому поєднанні меланхолійних та сяючих візуальних образів. Вона поєднує енергію танцю з глибоким змістом пісні, демонструючи при цьому свою чудову фізичну форму у спокусливому комбінезоні.

Тіна Кароль у новому кліпі
Тіна Кароль у новому кліпі

Хореограф Коста Гордієнко розповів, що у кліпі використовується нетрадиційний підхід, відмовившись від структурованої хореографії на користь імпровізації. Він зазначив, що завдяки цьому процесу виявилася нова сторона Тіни — плинна, спонтанна і абсолютно чарівна.

Тіна Кароль у новому кліпі
Тіна Кароль у новому кліпі

«Ми разом із Тіною вирішили не ставити хореографію для кліпу, а піти зовсім іншим шляхом - шляхом імпровізації. Я лише трохи направляв і на моїх очах відкривалася нова Тіна, з новою пластикою, рухами. Таку Тіну ще не бачив ніхто, вона настільки легко імпровізує, легко знаходить у собі нове», – розповів хореограф зірки.

Цей новий етап у кар'єрі Тіни Кароль обіцяє привнести ще більше глибини та багатогранності до її і без того вражаючого репертуару.

Читайте також:

Тіна Кароль натякнула, в кого б могла закохатися: Дан Балан уже давно в минулому

Настя Каменських раптово "вийшла з тіні": як зараз виглядає співачка "Elefante"

Оля Полякова "розмазала" дівчину з України за кордоном: "Коза українська"