Клавдія Петрівна, таємнича співачка, яка приховувала свою зовнішність, нарешті розкрила свою особистість під час першого сольного концерту у Палаці спорту.

Як повідомляє «Газета», посилаючись на НВ, артисткою за маскою є Соломія Опришко. Її команда під лейблом Nebo Music обрала псевдонім Клавдія Петрівна, натхненний персонажем із роману «Записки курносого Мефістофеля» українського письменника Володимира Винниченка.

Під час концерту Соломія звернулася до глядачів, зізнавшись, що була «заплутаною», намагаючись виправдати очікування всіх. Вона пояснила, що після довгих роздумів та обмірковування порад оточуючих вирішила слідувати своєму власному шляху. Вона заявила: «Я залишаю критику критикам, а сама піду своєю дорогою», наголосивши, що тепер вона повністю присутня перед своєю аудиторією, без жодних масок, капелюхів чи прикрас, за якими можна було б сховатися.

Соломія Опришко
Соломія Опришко

Концерт пройшов із великим успіхом, квитки були повністю розпродані.

«Я читала кожний ваш коментар, і старалася прислухатися абсолютно до всіх. І сталося так, що дуже логічно, я заплуталася. Тому під час поїдання слушних порад від слушних людей, під час глибоких роздумів, я врешті-решт вирішила, критику залишаю критикам, а я піду своєю дорогою. Колись, побачимось в останній раз. А зараз я для вас, а ви для мене тут, без масок, капелюхів та прикрас», - сказала Соломія Опришко.

Читайте також:

Тіна Кароль обтягнула ідеальні форми та захопила новим хітом: такого шоу "кішечки" ще не бачили

Ксенія Мішина в ультратонкому міні звела з розуму ідеальним тілом: весь Беверлі-Хіллз біля її ніг

Оля Полякова "розмазала" дівчину з України за кордоном: "Коза українська"